Birou traduceri Spaniola, Engleza, Franceza

Traduceri autorizate si neautorizate ultrarapide si la preturi convenabile de documente juridice engleza, franceza, spaniola, traduceri acte de stare civila engleza, franceza, spaniola, traduceri acte scolare engleza, franceza, spaniola, traduceri documente comerciale engleza, franceza, spaniola , traduceri lucrari engleza, franceza, spaniola, traduceri traduceri prezentari engleza, franceza, spaniola, traduceri manuale de instructiuni, franceza, spaniola , traduceri carti, franceza, spaniola, traduceri engleza, franceza, spaniola, traduceri documente medicale engleza, franceza, spaniola, traduceri tehnice engleza, franceza, spaniola, traduceri acte notariale, engleza, franceza, spaniola.Vă rugăm să ne contactaţi pentru traduceri din orice domeniu, de la acte juridice, de stare civilă, documente tehnice, lucrări de specialitate, până la certificate medicale, manuale de instrucţiuni sau acte şcolare.
Beneficiem de o experienţă vastă în domeniul traducerilor, colaborând cu o gamă largă de clienţi constanţi încă din anul 2003.

Ne puteţi contacta oricând la:
TELEFON: 00 4(0) 744 871 732
E-mail: traducator_interpret@yahoo.com
In calitate de traducator principal (traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania cu numarul 8760/2003 pentru limbile engleza/franceza/spaniola) pot spune ca norocul meu a fost că am putut să-mi transform pasiunea în meserie. Colaborez cu persoane fizice şi juridice, cu organe ale statului. Am acumulat 8 ani de experienţă, lucru care îmi permite să lucrez cu eficienţă şi rapiditate. M-am specializat în traduceri de documente comerciale (traduceri de acte constitutive, traduceri de documente de la Registrul Comerţului, traduceri de bilanţuri, devize, dosare pentru licitaţii, etc), juridice (traduceri de sentinţe, legi, documente pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului), colaborez cu Instanţele judecătoreşti din Bihor, cu Poliţia Oradea, etc). Realizez de asemenea traduceri ale unor documente de studiu şi învăţământ (diplome, dosare şcolare, programe analitice, prezentări, disertaţii, etc), de stare civilă (certificate de naştere, de căsătorie, etc), traduceri ale unor documente medicale, tehnice, diverse manuale, etc.
Am participat şi particip în calitate de interpret la Adunări Generale ale Asociaţilor, la diverse întâlniri cu clienţii în cadrul birourilor de avocatură şi notariale. Pentru fiecare traducere şi interpretare în parte, calitatea realizării acesteia rămâne prioritatea mea, impunându-se de la sine o muncă prealabilă de pregătire şi perfecţionare.
Sper să pot colabora şi cu dumneavoastră, viitorii mei clienţi, în aceleaşi condiţii de eficienţă, calitate şi promptitudine.

Traducător autorizat
engleză – franceză – spaniolă
Telefon: 00 4(0) 744 871 732

     Administrare profil Birou traduceri Spaniola, Engleza, Franceza
    Fii primul in categoria servicii/traduceri de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine