Timclean Oradea (Timiță Bogdan Constantin Pfa)

Spălătoria profesională de covoare TIMCLEAN din Oradea vă oferă cele mai profesionale servicii de spălare și curățare a covoarelor, existente pe piață. Dispunem de cele mai noi tehnologii în domeniu, fiind singura spălătorie de covoare din Oradea care utilizează cea mai performantă line automatizată de spălare a covoarelor, la care se adaugă un personal bine instruit pentru a oferi clientului servicii complete și de înaltă calitate.

CUM SE EFECTUEAZÄ‚ SPÄ‚LAREA COVOARELOR
Procesul de spălare și curățare a covoarelor se realizează cu ajutorul unei linii automatizate, oferită de unul dintre cei mai mari producători din acest domeniu: Catinet, cu multiple funcții, dintre care: desprăfuire, spălare și centrifugare, toate acestea fiind încorporate în aceeași mașină. Această linie automatizată este singura mașină disponibilă pe piață, care oferă o curățare completă și profesională a covoarelor.
Detergenții și agenții de curățare folosiți în procesul de spălare nu afectează țesătura, colorile sau textura covoarelor, nu prezintă niciun risc pentru persoanele care suferă de alergii sau pentru copii, fiind bio-degradabili.
Pe lângă această linie de spălare, TIMCLEAN este singura spălătorie de covoare din Oradea care dispune de o cameră special amenajată pentru uscarea covoarelor, dotată cu sisteme de încălzire, ventilare și dezumidificarea aerului, pentru o uscare rapidă și adecvată a covoarelor.

     Administrare profil Timclean Oradea (Timiță Bogdan Constantin Pfa)
    Fii primul in categoria servicii/spalatorii, curatatorii de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine