5 motive pentru a alege pariuri online din perspectiva banilor

Publicat la: 19 Apr 2024

În condițiile în care țara noastră cunoaște lunar una dintre cele mai ridicate rate de inflație din Europa și costurile vieții sunt din ce în ce mai mari, de multe ori trebuie să fim atenți cu toate cheltuielile. Unul dintre capitolele sensibile pentru cei mai mulți bărbați este cu siguranță cel legat de pariuri sportive. Tocmai de aceea ne-am gândi ca în acest articol să vă prezentăm câteva dintre motivele pentru care pariurile online sunt mai avantajoase din punct de vedere financiar.

Toți cei care joacă la pariuri sportive sunt conștienți de fapul că acestea implică riscuri financiare. Astfel, pentru a avea totuși mai multe șanse de joc și, implicit, mai multe șanse de câștig, este bine să alegeți varianta de joc care vă oferă cele mai bune condiții financiare.

Iată care sunt principalele 5 motive pentru a alege pariurile online din perspectiva banilor:

1. Mai multe bonusuri, promoții și premii

De la deschiderea unui cont, platformele de pariuri online oferă mult mai mult premii și bonusuri de joc. Pe lângă bonusul de bun-venit, care este în cele mai multe cazuri unul consistent, există o multitudine de alte situații de câștig, ce pot consta în pariuri gratuite sau garantate, cote speciale, premii pentru alimentarea contului cu anumite sume de bani, promoții pe perioada desfășurării anumitor întreceri sportive etc.

2. Cote mai bune

Pe multe dintre platformele mari de pariuri online, cotele sunt mai bune decât cele de la casele de pariuri stradale. Acest lucru înseamnă șansa unor câștiguri mai mari pentru cei care pariază pe cotele câștigătoare. În plus, având posibilitatea de a face mult mai rapid și mai simplu comparații, poți alege din mai multe opțiuni, varianta pe care o consideri cea mai avantajoasă.

3. Acces la mai multe cote de pariere

La pariurile online poți consulta și alege dintr-o paletă mult mai diversificată de cote, decât în cazul caselor de pariuri tradiționale. Există mult mai multe opțiuni de sporturi și evenimente, cu cote pentru situații diverse, care pot lărgi considerabil variantele de pariere.

4. Costuri mai mici

Atât în ceea ce privește comisionarea cât și în ceea ce privește alte costuri, platformele online stau mult mai bine pe partea financiară. Parierea este mai ieftină, există mai multe șanse de câștig și comisioanele practicate la retragerea de câștiguri sunt garantat mult mai mici decât la agențiile stradale.

5. Posibilitatea de control financiar

Prin deschiderea unui cont se păstrează un istoric al tuturor tranzacțiilor. Astfel, orice jucător are posibilitatea de a avea un control mult mai bun asupra întregii situații financiare, cu alimentări, cheltuieli, câștiguri, pierderi, profituri. Există inclusiv posibilitatea de a limita cheltuielile, pentru a nu depăși un anumit buget.

Evident pentru a beneficia de toate avantajele puse la dispoziție de platformele online, trebuie să alegeți doar platforme de jocuri licențiate, așa cum este și Betfair Sportsbook, cât și Betfair casino online licențiat.

Oricare ar fi preferințele de pariere nu pierde niciodată din vedere că acestea implică riscuri. Joacă responsabil și echilibrat, doar dacă ai peste 18 ani.