Bonusuri de bun venit și programe de loialitate la cazinourile online

Publicat la: 04 Sep 2023

Atunci când alegeți un cazinou online la care să vă înscrieți, primul lucru pe care trebuie să îl analizați este ce fel de bonus de bun venit oferă cazinoul jucătorilor noi la prima lor depunere.

Mai jos puteți găsi o listă de bonusuri de bun venit la cele mai bune cazinouri online. Aceste oferte vă vor fi atribuite automat după ce vă înregistrați la cazinou și faceți prima depunere. Dacă știți ce căutați, atunci alegeți unul dintre cele mai bune bonusuri de mai jos.

Aici enumerăm unitățile cu bonusuri unde puteți obține cei mai mulți bani. De obicei, va trebui să depuneți mai mulți bani, dar în schimb veți primi un bonus de cazino foarte mare.

Ca un stimulent în plus față de bonusul de depunere, cazinoul poate oferi, de asemenea, câteva rotiri gratuite ca parte a bonusului. Numărul de rotiri gratuite poate varia foarte mult de la un cazinou la altul.

Un bonus de bun venit generos poate juca un rol crucial în alegerea unui cazinou online. Cu toate acestea, deși ofertele cazinourilor online arată bine la prima vedere, uneori, dacă sapi puțin mai adânc, vei găsi cerințe de pariere pentru bonus înainte de retragere.

Ce sunt bonusurile în cazinourile online

Bonusurile cazinourilor sunt create pentru a atrage noi jucători și a-i păstra pe cei existenți. După cum arată practica, câștigurile utilizatorului depind în mare măsură de norocul său și de strategia pe care o folosește în timpul jocului. Se poate spune cu siguranță că bonusurile le oferă jucătorilor posibilitatea de a prelungi plăcerea de a juca.

Haideți să înțelegem ce fel de bonusuri există în cazinourile online. Iată câteva dintre principalele tipuri:

 • Bonus de înregistrare fără depunere. Acest bonus presupune că nu depuneți fonduri personale în contul dumneavoastră. De regulă, pentru confirmarea mailului sau a telefonului, vi se oferă un anumit număr de rotiri gratuite sau o sumă mică de bani;
 • Bonus de depunere. Un bonus de depunere este o recompensă în bani care reprezintă, de obicei, un procent din suma depusă, dar care este limitată la o anumită sumă;
 • Cashback. Unele cazinouri online le dau jucătorilor lor înapoi o parte din fondurile pierdute. Suma de cashback variază de obicei între 3% și 10%. Rambursarea are loc o dată pe săptămână sau o dată pe lună;
 • Reîncărcare. În plus față de bonusul de primă depunere, puteți găsi uneori bonusuri de reîncărcare (bonusuri de redepunere). Acest lucru înseamnă că o dată pe săptămână sau pe lună un jucător poate obține un bonus suplimentar sub forma unui procent la depunerea sa;
 • Bonusuri de fidelitate. Aproape toate cazinourile au un program VIP. Bonusul de loialitate este acordat jucătorilor obișnuiți pentru jocul activ. Acestea sunt, de obicei, cele mai mari bonusuri de cazinou.

Acestea sunt principalele bonusuri care sunt folosite pentru a atrage jucători. De regulă, fiecare dintre ele este supus unor cerințe de pariere, iar unele au limite privind suma maximă.

Din moment ce această secțiune este dedicată bonusurilor de depunere, să vorbim despre ele. Cel mai comun bonus - un bonus pentru prima depunere, acesta poate fi obținut doar pentru prima depunere în cazinou.

Majoritatea cazinourilor oferă jucătorilor noi pachete întregi de bun venit. De obicei, acestea constau în bonusuri pentru mai multe depozite și, uneori, și rotiri gratuite adăugate ca un cadou.

Bonus de bun venit la cazinou

Ca un cadou, jucătorul primește un adaos la suma depusă sub forma unui anumit procent, precum și rotiri gratuite, dacă cazinoul este generos. În ultima vreme, este din ce în ce mai frecventă găsirea unor bonusuri complexe, în care se combină banii reali și rotiri gratuite.

Pentru a obține bonusuri de pornire în cazinou trebuie să:

 • Alegeți un cazinou;
 • Să vă înregistrați;
 • Completați un profil de jucător;
 • Verifică-ți contul prin, confirmând telefonul mobil și e-mailul;
 • Faceți o depunere și activați bonusul de bun venit.

Bonusul de bun venit îi va ajuta în special pe începătorii cu fonduri mici.

Fiți atenți, bonusurile de cazino prea generoase pot fi o capcană. Administrația unităților dubioase poate ascunde informații complete privind pariurile, oferind bonusuri dulci. Citiți recenziile și puneți întrebări în chat-ul online. Operatorii vor fi obligați să vă răspundă la toate întrebările.

Bonusurile de cazino pot varia foarte mult. Câteva lucruri la care trebuie să fiți atenți în recenziile noastre despre bonusuri sunt:

 • Pariul. Cuvântul "wager" este tradus din engleză ca "pariu". Conceptul de pariu aparține, de obicei, banilor de cazino primiți din bonus, precum și câștigurilor din jocuri gratuite sau promoții;
 • În plus față de mărimea pariului, trebuie să înțelegeți la ce se aplică acesta. Unele cazinouri online aplică o mișcare vicleană, fac un pariu mic, dar acesta se aplică la valoarea depozitului și a bonusului. Pentru a retrage fondurile de bonus, trebuie să îndepliniți anumite condiții. Dacă nu îndepliniți cerințele, va fi imposibil să retrageți profitul;
 • Lipsa de aderență. Acest termen înseamnă că, după ce ați primit un bonus, va trebui neapărat să îndepliniți condițiile de pariere;
 • Încasare maximă. Oferind bonusuri generoase, multe cazinouri online încearcă să se protejeze. Acestea stabilesc suma maximă de retragere din bonus.

După cum puteți vedea, nu toate bonusurile sunt la fel de utile. Prin urmare, la alegerea unuia potrivit, acordați atenție regulilor și condițiilor impuse de bonus.