Kevin Hart: Producția Jumanji 4 începe în curând!

Publicat la: 29 Mar 2023

Actorul Kevin Hart a anunțat că producția filmului Jumanji 4 va începe în curând. Despre acest film se discută încă din 2019, când a apărut Jumanji: The Next Level, însă a fost pus pe pauză deoarece actorii principali aveau alte proiecte în derulare. Totuși, Kevin Hart dă asigurări că își dorește să joace într-un nou film Jumanji.

Mai mult, Hart a declarat că a discutat inclusiv cu Dwayne Johnson și cei doi sunt nerăbdători să joace în Jumanji 4, a cărui producție este așteptată să înceapă în curând, chiar dacă data exactă nu este cunoscută momentan.

"Va trebui să facem filmul în curând. Am vorbit cu Dwayne Johnson în urmă cu câteva zile. Momentan, avem idei mari. Vorbim, desigur, despre un alt Jumanji. Despre asta a fost vorba. Ne dăm seama că ar putea fi ultimul capitol al seriei și simțim că avem nevoie de ceva mare pentru a pune punct duo-ului nostru. Nu vrem să spunem doar că acesta va fi ultimul nostru film împreună", a spus Kevin Hart, citat de ComingSoon.

De asemenea, Hart a menționat că nu exclude posibilitatea ca Jumanji să își schimbe complet conceptul după filmul cu numărul 4 al seriei și să continue să joace alături de Dwayne Johnson. "Ar putea fi o altă franciză, ceva mai mare, dar încercăm să ne dăm seama ce ar putea ieși. Acesta este punctul de focalizare chiar acum", a precizat Johnson.

Jumanji, o franciză care a debutat în 1995

Franciza Jumanji a luat naștere în 1995, când a fost lansat primul film al seriei. Robin Williams a fost în rolul principal, în postura unui om prins într-un joc din care nu mai putea să iasă. Cu un buget de 65 de milioane de dolari, filmul a avut încasări de patru ori mai mari și a fost considerat un succes la box office.

Filmul din 1995 a inspirat ulterior apariția unor noi produse, inclusiv jocuri video, cel mai cunoscut fiind Jumanji: The Video Game, dezvoltat de Funsolve și disponibil pe numeroase platforme. În plus, a fost lansat și jocul de pacanele online Jumanji, unul dintre cele mai reușite sloturi create după filme sau seriale. Acesta a fost lansat de NetEnt și este inspirat din filmul din 1995, motiv pentru care simbolurile au legătură cu primul film.

Jumanji 2

Al doilea film din franciza Jumanji a apărut însă abia în 2017, cu o distribuție schimbată aproape în totalitate. Dwayne Johnson și Kevin Hart au făcut parte din ea și au reușit să readucă la viață această franciză. Succesul comercial la cinema a fost unul impresionant, cu încasări de aproximativ 1 miliard de dolari, la un buget de 150 de milioane de dolari.

Acest lucru i-a determinat pe cei din echipa de producție să se reapuce rapid de treabă și să lucreze la al treilea film, cu numele Jumanji: The Next Level. Filmul a fost lansat în decembrie 2019 și a avut un nou succes comercial semnificativ, cu încasări de peste 800 de milioane de dolari, la un buget de 132 de milioane de dolari.

Per total, încasările filmelor din franciza Jumanji au trecut de 2 miliarde de dolari, la un buget de aproximativ 345 de miliarde de dolari. Filmele seriei au mare priză la public, motiv pentru care Jumanji 4 este așteptat cu mare interes. Ar putea fi ultimul film din franciză, motiv pentru care până acum au fost realizate mai multe scenarii, însă nu a fost stabilit unul. Fani din întreaga lume abia așteaptă însă noile aventuri din Jumanji.