Actiuni de dezinsectie in Oradea, in luna august

Vineri, 25 August 2023

Actiuni de dezinsectie in Oradea, in luna august
In vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (tântari, muste etc.) in faza de adult si larve, Primaria  Municipiului Oradea anunta locuitorii ca in perioada 28 - 31 august 2023, in intervalul orar 22:30 - 05:30, se executa prin tratament la sol doua tratamente de dezinsectie in zonele publice, spatii verzi si cursurile de apa de pe raza Municipiului Oradea.

Produsele ce urmeaza a fi folosite pentru activitatea de dezinsectie sunt:

CYMINA PLUS - insecticid special conceput pentru combaterea tântarilor adulti si VECTOBAC WG - insecticid special conceput pentru combaterea tântarilor aflati in stadiu de larva. Produsele  sunt avizate de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi si Xn de toxicitate si se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umana.

Rugam cetatenii din Municipiul Oradea sa evite utilajele si sa nu stea in raza de actiune a utilajelor in timp ce acestea pulverizeaza solutiile insecticide, pentru a preveni eventuale accidente/incidente.

In caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioada imediat urmatoare, care se va comunica prin presa.

 

  In vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (tântari, muste etc.) in faza de adult si larve, Primaria Municipiului Oradea anunta locuitorii ca in perioada 28 - 31 august 2023, in intervalul orar 22:30…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: