Drum nou de legatura intre Calea Clujului si strada Grivitei

Joi, 24 August 2023

Drum nou de legatura intre Calea Clujului si strada Grivitei
Se lucreaza la un nou tronson de drum care va face legatura intre Calea Clujului si strada Grivitei, prin spatele parcarii aflate in apropierea Catedralei Ortodoxe din Centrul Civic. Tronsonul, cu o lungime de 413 metri, va avea, la iesirea spre Grivitei, un sens giratoriu.

De asemenea, vor fi realizate doua benzi de circulatie, câte una pe fiecare sens, trotuare si un spatiu verde pe partea dinspre parcarea mentionata.

Pâna acum s-a facut descarcarea arheologica si se lucreaza la canalizarea pluviala. In acelasi timp, se pregateste terasamentul pentru viitorul covor asfaltic.

Municipalitatea isi doreste astfel sa asigure o cale de acces spre si dinspre parcarea de tip park & ride din zona si sa evite aglomerarea traficului pe Calea Clujului.

Valoarea lucrarilor se ridica la 2.587.856,09 lei fara TVA, acestea fiind executate de Dumexim SRL. Termenul de finalizare a obiectivului de investitii este sfârsitul acestui an. Se lucreaza la un nou tronson de drum care va face legatura intre Calea Clujului si strada Grivitei, prin spatele parcarii aflate in apropierea Catedralei Ortodoxe din Centrul Civic. Tronsonul, cu o lungime de 413 metri, va avea, la…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: