Lucrarile la pasajele din Piata Emanuil Gojdu au ajuns la 50%

Joi, 08 Iunie 2023

Lucrarile la pasajele din Piata Emanuil Gojdu au ajuns la 50%
Gradul de realizare a lucrarilor de amenajare a celor cinci pasaje rutiere subterane din Piata Emanuil Gojdu a atins procentul de 50%. In acest moment se lucreaza la bazinele de retentie a apelor pluviale in zona pasajului 1, precum si la canalizarea pluviala aferenta aceluiasi obiectiv.

In paralel se executa lucrari de camasuire a peretilor la rampele pasajelor 2 si 3, se toarna dalele pentru zona acoperita tot la aceleasi pasaje si se deviaza retelele electrice si de telecomunicatii pe Calea Clujului.

Lucrari la infrastructura rutiera se fac pe Calea Averescu, unde se are in vedere si iluminatul public. In zona Catedralei Ortodoxe si a strazii Grivitei se executa lucrari de deviere a retelelor de curent, canalizare menajera si pluviala.

Lucrarile sunt efectuate in cadrul proiectului „Coridor de mobilitate urbana durabila in Piata Emanuil Gojdu din Oradea - Etapa I", proiect finantat prin Programul Operational Regional 2014 - 2020. Gradul de realizare a lucrarilor de amenajare a celor cinci pasaje rutiere subterane din Piata Emanuil Gojdu a atins procentul de 50%. In acest moment se lucreaza la bazinele de retentie a apelor pluviale in zona pasajului 1, precum si…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: