Saptamana viitoare se toarna asfaltul pe str. General Traian Mosoiu

Sambata, 26 August 2023

Saptamana viitoare se toarna asfaltul pe str. General Traian Mosoiu
Dupa ce Termoficare Oradea si Compania de Apa au finalizat lucrarile la reteaua de termoficare si canalizare pluviala, in data de 21 august, Primaria Oradea, prin Directia Tehnica, a dat ordinul de incepere pentru reabilitarea strazii General Traian Mosoiu.

Astfel, astazi, 25 august, constructorul a inceput turnarea stratului de balast stabilizat si montarea bordurilor pe aceasta strada.

Executantul lucrarilor este PORR Construct, iar valoarea acestora se ridica la suma de 1.081.923,35 lei fara TVA, cu o durata de executie de 2 luni.

Prin acest proiect se propune reabilitarea strazii General Traian Mosoiu intre zona intersectiei str. Iuliu Maniu, Piata Unirii si str. Avram Iancu, pâna la intersectia str. M. Viteazul cu Piata 1 Decembrie.

Tronsonul are lungimea de 326,38 m, cu doua benzi de circulatie in acelasi sens, cu latimea carosabilului de 7 m, pe partea dreapta cu parcari de 2,5 m si trotuare de 2 m.

In cadrul reabilitarii se va avea in vedere protejarea fundatiilor constructiilor existente pentru evitarea infiltratiilor de apa pluviala.

Partea carosabila se va incadra cu borduri din granit auriu, vor fi amenajate toate accesurile la proprietati, iar pe partea dreapta a carosabilului au fost prevazute 21 de locuri de parcare, dispuse paralel cu axa drumului.

Saptamâna viitoare se va turna primul strat de asfalt pe portiunea Biserica de Luna - intersectia cu str. M. Viteazul, urmând ca dupa finalizarea acesteia lucrarile de reabilitare sa continue pe partea cealalta a carosabilului.

 

  Dupa ce Termoficare Oradea si Compania de Apa au finalizat lucrarile la reteaua de termoficare si canalizare pluviala, in data de 21 august, Primaria Oradea, prin Directia Tehnica, a dat ordinul de incepere pentru reabilitarea…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: