Se intrerupe furnizarea apei potabile pe str. Stefan Zweig, Mircea Eliade, Bistritei, Barbu Lautaru si Erkel Ferenc

Miercuri, 07 Iunie 2023

Se intrerupe furnizarea apei potabile pe str. Stefan Zweig, Mircea Eliade, Bistritei, Barbu Lautaru si Erkel Ferenc
S.C. Compania de Apa Oradea S.A. isi anunta consumatorii ca, in ziua de miercuri - 07.06.2023, cu ocazia lucrarilor de intercalare a noilor retele de alimentare cu apa in zona strazii Stefan Zweig, lucrare executata de catre antreprenorul SC DUMEXIM SRL, furnizarea apei potabile se va intrerupe total, intre orele 08:00 si 17:00.

Vor fi afectati consumatorii situati in zonele de case a str. Stefan Zweig, Mircea Eliade, Bistritei, Barbu Lautaru si Erkel Ferenc, cu toate strazile adiacente acestora.

Rugam consumatorii sa isi asigure rezervele de apa pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar in cazul in care la repunerea in functiune a serviciului de alimentare cu apa se observa deficiente in parametrii de furnizare si de calitate ai apei, va rugam sa transmiteti orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203. S.C. Compania de Apa Oradea S.A. isi anunta consumatorii ca, in ziua de miercuri - 07.06.2023, cu ocazia lucrarilor de intercalare a noilor retele de alimentare cu apa in zona strazii Stefan Zweig, lucrare executata de catre…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: