Vehicul considerat fara stapan, identificat pe domeniul public

Marti, 06 Iunie 2023

Vehicul considerat fara stapan, identificat pe domeniul public
In urma verificarilor efectuate de Politia Locala Oradea, a fost depistat autovehiculul presupus a fi fara stapân marca Volkswagen, de culoare gri, fara numar de inmatriculare, aflat pe str. Onisifor Ghibu, nr. 26.

In acest sens a fost intocmit procesul-verbal de constatare si somatia, in vederea ridicarii autovehiculului de catre detinatorul legal, care a fost afisata pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fara stapân sau abandonate pe terenuri apartinând domeniului public sau privat al statului, ori al unitatilor administrativ-teritoriale.

In situatia in care autovehiculul nu va fi ridicat de catre detinatorul legal, acesta va fi ridicat si transportat pe str. Academiei nr. 3, spatiu administrat de catre Directia Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primariei Oradea.

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Directiei Politia Locala Oradea - str. Iuliu Maniu, nr. 20, sau la numarul de telefon 0359.412.551, in intervalul orar 08-16. In urma verificarilor efectuate de Politia Locala Oradea, a fost depistat autovehiculul presupus a fi fara stapân marca Volkswagen, de culoare gri, fara numar de inmatriculare, aflat pe str. Onisifor Ghibu, nr. 26. In…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: