ZECI DE PARINTI AU VIZITAT CRESELE ORADENE LA ZIUA PORTILOR DESCHISE

Luni, 05 Iunie 2023

ZECI DE PARINTI AU VIZITAT CRESELE ORADENE LA ZIUA PORTILOR DESCHISE
La primul eveniment „Ziua Portilor Deschise" organizat de Cresa Oradea, ieri, 25 mai 2023, au participat zeci de parinti. Acestia au avut ocazia de a vizita cresele inainte de a lua decizia referitoare la cresa pe care o vor solicita la inscrierea copiilor.

Obiectivul acestei initiative a creat un context atractiv care sa incurajeze dialogul direct intre beneficiarii serviciilor oferite in crese si unitatea de invatamânt, pentru a le oferi parintilor ocazia sa cunoasca personalul care se afla in spatele tuturor activitatilor desfasurate in crese, sa descopere spatiile generoase si primitoare din interiorul si exteriorul creselor.

,,Pentru a creste frumos si sanatos, anteprescolarii au nevoie de o indrumare fara repros. Cadrele noastre specializate au o contributie semnificativa in dezvoltarea copiilor, atât din punct de vedere emotional, cât si cognitiv. Suntem o familie, iubim ceea ce facem si transmitem aceste sentimente si copiilor", spune Maria Agape, director al institutiei de invatamânt Cresa Oradea.

Cresa Oradea are 15 locatii, situate in diferite zone ale orasului, inclusiv in Parcul Industrial, venind in sprijinul parintilor care doresc sa isi inscrie copiii la cresa aproape de domiciliu sau de locul de munca.

Parintii au avut posibilitatea de a primi informatii referitoare la programul creselor, activitatile desfasurate cu copiii si alimentatia acestora.

Feed-back-ul parintilor care au participat la eveniment a fost unul pozitiv, acestia fiind incântati de ceea ce au vazut si surprinsi in mod placut si neasteptat de ceea ce ofera "cresele de stat".

,,M-am bucurat sa vad deschiderea cu care parintii au venit inspre noi, dornici sa ne cunoasca, sa le cunoasca pe doamnele educatoare si interesati de tot ce presupune programul, activitatile si alimentatia copiilor care frecventeaza cresa. Municipalitatea a facut eforturi sa deschida noi crese in fiecare an, dar si sa faca investitii in dotarea creselor si sa creasca calitatea serviciilor oferite. Faptul ca avem toate locurile ocupate si o frecventa buna arata inca o data ca ne straduim sa oferim servicii bune pentru cei mici, si suntem alaturi de parinti pentru a-i sprijini sa ii creasca armonios pe copilasi", sustine Anca Grama, directorul Directiei de Asistenta Sociala Oradea. 

 

  La primul eveniment „Ziua Portilor Deschise\" organizat de Cresa Oradea, ieri, 25 mai 2023, au participat zeci de parinti. Acestia au avut ocazia de a vizita cresele inainte de a lua decizia referitoare la cresa pe care o vor solicita…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: